REGJISTRI QËNDROR I
LEJEVE DHE LICENCAVE

AL  SR  EN

Certification (Exam) of pharmacists

Ministry of Health, Department of Strategic Health Development

Qëllimi: The License exam is the condition to be licensed as professional pharmacist, in order to ensure the quality of service to the public

Përshkrimi: The candidate applies for the exam in the Office of the Central Board for registration and licensing. The aforementioned Board determines the members of the Committee for certification of pharmacists. The candidate is tested in public health, health legislation and emergency medicine. The license exam committee, within 15 days, sets the date of the examination and within 5 days after the examination, issues a certificate of license exam to successful candidates

Baza ligjore

Vlefshmeria e lejes: Permanent

Organi i ankimimit: The Ministry of Health, the Central Board for Registration and Licencing

Afati i ankimimit: 15 days

Informatat e kërkuara

  • Name and Surname
  • Date of birth
  • Telephone
  • Residence
  • Date and place of graduation

Koha e parashikuar brenda së cilës duhet të jepet përgjigje për proceduren (në ditë): 15 days+5 more days to get the certifikate

Dokumentacioni i kërkuar

  • Application (Original)
  • Diploma (Verified copy)
  • Qualification Card (Original)
Lloji i pagesësShuma (në Euro)Mënyra e pagesësNumri i llogarisë
Payment30 EURBanking transfer 1000400070002508

Formulari nuk është në dispozicion